Groups

Family

When it comes to children’s parties or a family day-off, we are here to help to make it special.
Read more ≫

Teambuilding

Bring your team together for a special experience! Plunge into the world of art and express your creativity.
Read more ≫

Private events

Bachelor party? Bachelorette party? Private party? You can choose from a variety of programs.
Read more ≫

A mező grafikai célokat szolgál, kérjük ne törölje ki!


Painting of knowledge
not
required!

Family

Legyen szó gyerekzsúrról vagy egy családi napról, mi segítünk, hogy különleges legyen.

Családi napokat többféle kreatív programmal tudunk színesíteni, mint például egy nagyobb festmény közös megfestése, melyben a kicsik és a nagyok is átélhetik kreativitásukat, emellett talán új oldaláról ismerhetik meg egymást a résztvevők.
Ezen felül egy bulisabb program a neon színű festékek fröcskölése vásznakra, illetve a pigment vászonra dobálása. A programokhoz pár dramaturgiai gyakorlat ad színes bemelegítést, mint például egymás mellett ülnek a résztvevők egy körben, s párjuk kezével próbálnak meg rajzolni.

Tanárszakon végzett oktatóink mellett a szórakozáson felül biztosan kibontakozik a gyermekek kreativitása is. Gyermekzsúrok szervezését is vállaljuk, mely kereteiben hasonló programokat tudunk biztosítani, a kicsik igényeihez igazítva.

Teambuilding

Hozd össze a csapatot egy nem mindennapi élménnyel!

Egy hatalmas közös alkotás, mely létrehozásában mindannyian részt vesztek, nem csak ahhoz segíthet hozzá, hogy kiéld és felfedezd művészi énedet, hanem hogy munkatársaidat, barátaidat jobban meg is ismerd. Egymást segítve, közös döntéseket hozva készítetek el egy alkotást. Cégeknek, csapatépítő gyanánt a cég profiljához illesztjük a kép tárgyát, így a jövőben akár marketing célokra is felhasználhatják azt. Másik megközelítése lehet a csapatépítésnek, ha egymást nem ismerő személyekből, kisebb (3-6 fő) csoportokban együtt elterveznek illetve készítenek egy közös alkotást. Így a csoportok között lehet egy ,,házon belüli” barátságos verseny, mely hatékonyabb együttműködést kíván. Instruktoraink segítenek a képek megtervezésében és kivitelezésében, illetve kreatív pszichológia tesztekkel, ismerkedési gyakorlatokkal alapozzuk meg a jó hangulatot.

 

Private events

Legénybúcsú? Lánybúcsú? Privát buli? Színes programjainkból választhattok.

Fiataloknak ajánljuk a paint fight nevő programunkat, melynek lényege, hogy a pigmentekkel és folyékony festékekkel lehet háborúzni is és vásznat dobálni is. Lényeg a szabadság, a jó hangulat, a felgyülemlett energiák levezetése. A sok vidám szín, a közös élmény, a kötöttségek nélküli szórakozás, melynek felvezetője egy szórakoztató kortárs művészetről szóló előadás borkóstolóval való összekapcsolás.

Ha korán kezdődik a legénybúcsú, és már unjátok a fürdőket, ez egy jó alternatív program lehet. Konzervatívabb lánybúcsú résztvevőknek ajánljuk hogy kedvenc festményüket segítünk nekik megfesteni, akár kicsiben, akár nagyban. Bármilyen ötletetek van, ha művészet és szórakozás, mi segítünk megvalósítani!

A csoportos eseményekhez választható opciók:

  • árkalkuláció étel és itallak egészítve ki
  • fotós
  • bevállt helyszínek
  • kitelepülés országos szinten
  • pszichológus
  • dramaturgiaia készségfejlesztő programok
  • nagyobb rendezvények lebonyolítása (50 fő)
  • Egész napos programok
Ask for price